Bedrijfsmassage


Een van de belangrijkste producten van Bodysupport is bedrijfsmassage. Elke werkgever weet dat ziekteverzuim een hoop geld kost. Ook weten we dat gezonde, fitte werknemers beter functioneren, creatiever, effectiever en gemotiveerder zijn. Veel werkgevers zijn daarom op zoek naar manieren om werknemers fit en gezond te houden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld bedrijfsfitness, een gezond eten en een ergonomische werkplek.

Een andere manier om werknemers gezond en fit te houden is het aanbieden van bedrijfsmassage op locatie. Deze massage kan bestaan uit een stoelmassage of uit een massage op de massagetafel. Na de massage voelt de medewerker zich ontspannen en fitter.

Wat houdt onze bedrijfsmassage precies in:

Bodysupport biedt stoelmassage en sportmassage (op de massagetafel) aan. Stoelmassage wordt gegeven in een speciale massagestoel. In deze stoel kan de medewerker zijn kleding aanhouden. Dit zorgt ervoor dat de drempel laag is en dat de werknemers na een massage weer snel aan het werk kunnen. Er zijn drie mogelijkheden om bedrijfsmassage toe te passen in het bedrijf.

Mogelijkheid 1:
De werkgever stelt een ruimte beschikbaar. De werknemer gaat in eigen tijd (pauzes/ na werktijd) en op eigen kosten naar de bedrijfsmasseur. Dit kost u als werkgever niks.

Mogelijkheid 2:
De werkgever stelt tijd en een ruimte beschikbaar. De werknemer wordt onder werktijd behandeld, maar betaalt zelf de behandeling.

Mogelijkheid 3:
De werkgever betaalt de behandeling voor de werknemers en stelt tijd en ruimte beschikbaar. Dit is voor de medewerker, maar ook voor de werkgever. Massage op het werk wordt erkend als Arbo-voorziening. Dit levert als werkgever fiscaal voordeel op. De werkelijke kosten voor de massages vallen hierdoor veel lager uit omdat u de massages onbelast kunt aanbieden.

Onder bepaalde voorwaarden hoeft de werkgever geen loonbelasting af te dragen. Stoelmassage is een vrije verstrekking als: - u een Arbo-plan heeft, waar stoelmassage in opgenomen is. - de behandeling plaatsvindt tijdens werktijden - de werknemer geen eigen bijdrage hoeft te leveren - er geen sprake is van aanmerkelijke privébesparing van de werknemer.

Spreekt dit je aan, dan kom ik graag een keer uitleggen en verkennen wat de mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf.

MAAK EEN AFSPRAAK 

  of bel: 06-440 423 31